2014. június 21., szombat

Ketten együtt

készen vannak.
 Remélem, hogy egyszer együtt jönnek velem szemben az utcán. 
















2014. június 15., vasárnap

Felhívás keringőre!

Profilváltás miatt, sürgősen, kifejezetten baráti áron szeretném elcserélni ezeket a gyűjteményes könyveket, újságokat. Van amit én gyűjtöttem, van ami csak úgy hozzánk került. Egy a biztos, hogy évek óta csak addig vannak a kezem ügyében, amíg letörlöm a port. 






A sütis saját gyűjtés, teljes sorozat. Akkor nagyon jó ötletnek tűnt, sok hasznos és használható leírással. A 60 lapszámért 6 gombóc lehetőség szerint címkés maradék fonalat kérek.





 Szintén saját gyűjtés, majdnem teljes sorozat. Talán egy szám cselleng valahol, mert nem fűztem le rendszeresen. Ezért is 6 gombóc fonalat kérek. 




Barkács, dekoráció. 28 lapszám, hiányos. Hiányzik néhány stencil-lap, a festékek, a festőhengerek, a dekupage-lapok.  3 gombóc fonal az ára. 




Talán 90 %-os, nem saját gyűjtemény, egyszer csak itt volt. Vannak hiányzó és vannak dupla kártyák. Főzés-sütés minden mennyiségben. 5 gombóc fonal az ára. 





Szintén egyszer csak itt volt, két mappa tele kártyákkal. Szobanövények és kerti növények minden mennyiségben. 3 gombóc fonal az ára. 

Mint olvastátok, elsősorban fonalat szeretnék érte, de bármilyen neked már felesleges alapanyag szóba jöhet. Tudom, hogy nem konkrét a kérésem, írd meg milyen felesleges fonalad van, és szerintem meg tudunk egyezni. Szívesen fogadok 10 dkg Alize fonalakat, vagy 5 dkg Drops, vagy Barka fonalakat.  A gombócok jöhetnek vegyesen is, sőt. 

Köszi, hogy végig olvastátok, és remélem, hogy lesz valaki köztetek, akinek erre igen, de már fonalra nincs szüksége. 

2014. június 5., csütörtök

EL


-kezdődött a monogramos ajándékok készítése. Két egyszerű, majdnem egyforma bevásárló táska készült. 










2014. június 3., kedd

Ajándékok

Nekem a május a hónapom. Velem a családnak nem sok tennivalója van, név és születésnap alig néhány nap különbséggel letudva. Már sokat tanultak, de még van hová fejlődniük. Már kibújtak a csoki-virág-könyv hármas biztos siker mögül, mert ez nálam csak akkor nyerő, ha kreatív a könyv és töltött a csoki. Ezért egyre többször ajándékoznak alapanyagokat, vásznat, fonalat, gombokat. Egyszer szeretnék kézműves ajándékokat kapni tőlük. Hangsúlyozom, jó úton haladnak. 
A barátaim persze tudják, hogy igazán az sk ajándékoknak örülök. 
Nagyon boldog voltam, amikor Timi csomagját bontogattam. Tudtam, hogy az a puhaság, ami a borítékban lapul csak valami szépség lehet. Hát lássátok: 






Timikém, nagyon szépen köszönöm, nagyon örülök neked.