2009. május 5., kedd

Meg hat

Mostanság ezeket gyártom. Tényleg gyártásnak mondható, mert ipari mennyiségre van szükségünk. Az agyam elmebeteg feléből kipattant az isteni szikra, hogy ilyen kis csempéket tegyünk fel az étkezőbe bordúrként. Az ötleg jó, viszont az étkezőnk kb 4x4-es, ami azt jelenti, hogy 169 db csempécske sem éri körül. A garnitúra hátamögé nem teszünk, mazohista nem vagyok. Kb. úgy érzem magam, mint az a kislány a mesében, akinek 1000 darut kell hajtogatnia és a menyországba kerül. Ha kész lesz a 169 db akkor én is a lakásmenyországban érzem majd magam. /Márcsak egy bazi nagy gardrób hiányzik/ Szóval minden nap 6 darabot termelek, ez a napi norma.








Ui: a fele már megvan. Ja és ha ronda lesz, akkor is felkerül a falra, mint egy tetkó, és a következő festésig emlékeztetni fog, hogy mily nagy barom vagyok.

6 megjegyzés:

Kati írta...

Szerintem gyönyörű lesz!!!:)
Lehet tudni, hogy készül?

Melinda írta...

Szuper! Hétvégén megsasolom és számon is kérem a napi penzumot!;D

Amanda írta...

Egyszerűen gipszből. Száradás után vízfestékkel kifestem majd újabb száradás után lakkozuk. Rém egyszerű. Több tonna gipszöntő formát sikerült begyűjtenem. Ha ez a projekt kész, akkor még néhány napraforgó és liba gyártása következik, ők is a frissen festett falon végzik.
Melinda: akkor összekapom magam, ma nem teljesítettem a vállalásomat.

Kati írta...

Gondolhattam volna, hogy a lakktól lesz ilyen szép fényes:D
Nagyon tetszik még mindig:) Nem baj ha ellopom az ötletet? Bár nem a közeljövőben, és valószínűleg gyerekszoba dekoráció lenne...
Gyönyörű, nem tudok vele betelni:D!!!!

Kriszta írta...

Köszönöm szépen :)
Nekem is nagyon tetszik az ötleted, és a kivitelezés is, biztosan nagyon szép lesz, és nem utolsó sorban teljesen egyedi! :)

Zsófi írta...

Elkészült már?
Készítesz róla pár képet?