2010. július 14., szerda

Látnak nálam szeretettel

Készítettem néhány fotót a hobbi-sarok-omról. A hobbiszoba, mint négy fallal és csukható ajtóval határolt saját tér csak álom. Ami most megadatik az a félálom, az előszobánk egyik felét használom varrós kuckónak. Mindenem megvan, de egy ajtó az nagyon hiányzik, csak becsukom és már indulok is. Az apró kezek néha megviccelnek.


Tildák kosárban ( a háttérben terpeszkedő pókokat nem én készítettem, egyszer csak lettek. ma már kintről néznek befelé)

Tilda az ablakpárkányon ( nyáron bőven van hely az ablakpárkányon, de télen itt a cserepeseim vannak)Tildák a virágtartón és minden más ( a cserepesek innen is kiköltöztek a kertbe, majd ősszel jönnek vissza)Szerelmem az orosházi konyhakredenc tildástul, szakirodalmastul, ajándékostul, virágostul,


félig nyitott fiókostul, szekrénycsíkostul.
Keresztszemes a falon, nem én készítettem, legkedvesebb sógornőm ajándéka.


Aktuális ufóm, tildám, munkám darabjai. Kiengedtem a nyulat a zsákból!


Aktuális kávém!

8 megjegyzés:

xlliann írta...

Tetszik,nagyon tetszik, még annál is jobban tetszik!
Szuper a sarkod, a szekrényed, a Tildáid a xszemes úgy nézem minden a helyén van!

allsewnup írta...

All these things are wonderful and fun. I really like the bunnies and duck.

Carolyn

Kriszti írta...

Micsoda szuper kis kuckód van. Nekem nincs ilyen szuper sarkom, Tildám, de veszélyes kiskezek nálam is vannak. :)

Ili írta...

Most vette csak észre ezt sok gyönyörűséget, amit meg mutattál nekünk. Látom nem áll tőled messze a régiségek szeretete. De a Tildák és minden más is meg találta a méltó helyét.Nagyon ízlésesen pakoltad őket.

Amanda írta...

Az idők során elég sok kacatra tettem szert. Lassan, újra visszaköltözhetnek, mert az apró kezek és szemek kezdik megszokni a kipakolást. A kredenceket is gyűjteném, fáj is a szívem, mert van néhány szép darab elérhető közelségben, de több bútor már nem férne el. Azért rendszeresen próbálkozom, egyszer talán sikerül átrendeznünk mindent. Már írtam, hogy inkább az egyszerűbb és paraszti kultúra kincsit féltjük és vigyázzuk, azok jobban illenek hozzám. A tilda meg az új szerelem, imádom készíteni és kipakolni őket. Jaj, és hát a könyveit is imádom lapozgatni, a varrnivalón kívül is rengeteg ötlet van bennük. Már néhányat ki is adtam.

Amanda írta...

Carolyn: Thank you

Edige írta...

Nagyon hangulatos, de valami ilyesmire számítottam Tőled!

Amanda írta...

Edige! Jaj, nagyon tudnék úgy élni, abban a világban, ami a Tilda-könyvekben megjelenik.