2010. november 16., kedd

Csomagoló papír

helyett készítettem ezeket a karácsonyi táskákat és zsákokat.












Ezekbe pillanatok alatt belepakolom az ajándékokat és már indulok is. Csomagolás kipipálva.
(tudom, nem kérdezte senki, de megsúgom az ajándéklistám teljesen kész, sőt már néhány ajándékot is beszereztem és elkészítettem)

5 megjegyzés:

Irenka írta...

Szuper ötletből helyes tasakok. Ami az előkészületeket illeti: nagyon ügyi vagy és előrelátó. Én is többmindent beszereztem már, de ekkora családnál mint a mienk (11 gyermek + a hozzájuk tartozó felnőttek) nagy öngól utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást.

Kriszti írta...

Öröm lehet Tőled ajándékot kapni, hiszen már a csomagolás felér egy ajándékkal. (Jajj az a szíves anyag, nagyon tetszik.)

Névtelen írta...

Klassz dolog, amikor lényegében a csomagolás is az ajándék szerves része :)!!!Kreatívságod irigylésre méltó.

É.M. írta...

Nagyon tetszik ez az ötlet, főleg azért, mert nem kell a sok papírt kidobni ünnepek után, hanem a kis szütyők később is használhatóak maradnak.

Amanda írta...

Egy derék asszonyt is köszönthetek, szia!
Örülök, hogy nektek is tetszik az már nem is olyan új ötletem, de szerintem már mások is csináltak, vagy csinálnak hasonlót. Amióta jobban és többet varrok, már többször előfordult, hogy a csomagolás is az ajándék része lett. Az ünnepek elmúltával az ilyen zsákokban és táskákban bármi tárolható, még folyadék is, igaz szirorúan üvegben. A karácsonyi táskákban pl. girlandok, szalmadíszek, egyéb karácsonyi kacatok.