2010. december 5., vasárnap

Tilda-egér

egyből kettő: kész!






11 megjegyzés:

Macus írta...

Ó, de aranyosak!

Jutka írta...

Egy kislány, egy kisfiú?
Jól sikerült páros:)

Dóra írta...

Mikor alszol? Csak mert ontod-öntöd a Tildákat meg egyebeket! Nagyon ügyes vagy!

Leki-Rita írta...

Szuperek! Szép a szürke színük, a csíkos fülük és a gatyájuk is!

Timi írta...

Szürke a csíkossal csodás párosítás!
Nagyon aranyosak!

Amanda írta...

Lányok, köszönöm!
Igen Jutka, egy kislánynak és egy kisfiúnak. Mivel már közel annyi egeret gyártottam, mint nyulat gyorsan láncgyártom a következőket. És nehogy már legyőzzék a nyulakat azokat is láncgyártom.
Dóra: én aki napi 10 óra alvásra vagyok hitelesítve teljesen átszoktam a baglyoskodásra. A gyerkőcök mellett nappal szóba nem jöhet az alvás, így pár éjszaka után a tyúkokkal ájulok be az ágyba. Általában a délutáni alvás alatt és éjjel barkácsolok. Egyszerre több minden van folyamatban, általában egyszerre vannak kész, ezért tűnhet úgy, hogy mennyit ténykedtem. Persze ez igaz is, de nem egyben, hanem darabokban.

Judilla írta...

Oh, teljesen odavagyok értük!:-D

Annamari írta...

Nagyon édik!

Amanda írta...

Lányok, köszönöm, hogy benéztetek és nem mentetek el köszönés nélkül!

Irenka írta...

Nagyon kis dolgos-serény vagy (nemcsak) mostanában! Rendszeresen olvaslak ám! A zsákjaid is nagyon tetszettek, a kedvenc karácsonyi anyagod szerintem is szuper. Ezek az egerek pedig - annak ellenére, hogy tildák:) - nagyon jópofák.

Amanda írta...

Irénka, örülök, hogy látlak! Örülök, hogy tetszenek a figuráim. Igyekszem a saját képemre formálni, persze mások az anyagok, minták, egyre bátrabban nyúlok egy-egy figurához.