2012. december 13., csütörtök

Baktus

Baktust kötöttem. Felnőttem a feladathoz. Megbarátkoztam a monoton, sok-sok sima szemmel. A szürkeségét, hogy nem legyen olyan szürke, pirossal törtem meg. Egyszerűen körbe horgoltam. 




A fonalat még a nyáron vettem, Pécsett. Többször előszedtem, nézegettem, tűt ragadtam, de nem volt ötletem mi is készüljön belőle. Megvettem, mert tetszett, minden elképzelés és cél nélkül. Aztán láttam valami szépet Évánál...



6 megjegyzés:

Manka írta...

Jó puhának és melegnek látszik. Tetszenek a színei is , kitartó vagy hogy ezt a sok monoton simát
volt türelmed megkötögetni:)

Timi írta...

Baktus? Nem is hallotam még sose ilyet! Ezek szerint ez kendőt jelent...vagy sálat... mindennap tanul valamit az ember :o))
És jól látom, hogy nálatok van hó????
De jó nektek!!!

Palkó írta...

Haha... én is úgy jártam, mint Timi... mentem a net-re, szókeresőben :)
Nagyon kívánatosnak tűnik a baktusod, pláne ebben a hidegben! :)

Amanda írta...

Manka, tényleg nagyon puha a fonal. Gyapjú és alpaka keverék, ha jól emlékszem. Szerettem kötni, jól boldogultunk egymással. A piros valami régi szerzemény, már nem volt címkéje sem. De a célnak tökéletesen megfelelt.
Baktust először Jucu-nál láttam, de elriasztott a mindig sima kötés. Nem szerettem lustát kötni. Talán két-három éve volt nagy divat ilyen sálat kötni. Macus is nagyon sokat kötött. Én is csináltam már, de az a csipke változata volt. Nem meglepő elajándékoztam. Remélem tetszeni fog.

MrsYarnart írta...

nagyon szép! és milyen jól mutat a piros szegéllyel :)

Leki-Rita írta...

Nagyon szuper ötlet volt ez a piros szegély, annyira feldobja!!!