2014. március 1., szombat

Nagyon lila

A történet a következő. Nagyon-nagyon megtetszett a batik burcum lila-barna kombinációja. Vettem is belőle, de csak két gombócot. Nem is tudom, hogy mit szerettem volna vele kezdeni. Néhány hónapos pihenő után, csak úgy magától lett belőle egy egyszerű, rácsos csipkekendő. Igen ám, de menet közben csalódtam a fonalban. Valahogy a lila túl sötét, túl harsány, és az a baj, hogy a barna nem megy el ilyen végletekig. Úgy volt, hogy be sem fejezem, mert annyira már nem is tetszik. Nagyon kínlódva, de készen lett.  Napok óta rakosgatom, nézegetem, és valahogy kezdi visszalopni magát a szívembe. Végül is készen, és kinn a fényben szépek a színei.












7 megjegyzés:

Leki-Rita írta...

Nagyon SZÉP lett!

Amanda írta...

Köszi szépen. Már biztosan megtartom, pedig sokáig kérdéses volt. Találtam hozzá illő garbót és nadrágot, és alig várom, hogy lekerüljön a télikabát.

Névtelen írta...

Szerintem is szép lett, érdekes ez a színkombináció .Nekem tetszik.

Edige írta...

Azt akartam írni, hogy ha nagyon nem tudsz vele megbarátkozni, akkor van rá jelentkező, de látom, hogy már tárgytalan... :-)

Macus írta...

Nagyon szépek a színei (is). Jó, hogy megbarátkozol vele. :)

Palkó írta...

Szerintem nagyon jó színe van... bár az igaz, hogy az erősebb színekkel először barátkozni kell, de utána... általában örök szerelem :)

Timi írta...

Most hétvégén annyira szép idő volt, hogy szerintem lekerülhetett rólad is a téli kabát! :o)
Nagyon szép kendő lett belőle: illik barnához is, lilához is!