2014. szeptember 12., péntek

Boneyard

Csak remélni tudom, hogy a hosszú hallgatásom ellenére még kíváncsiak vagytok rám. 
A némaságom oka ismeretlen, egyszerűen nem volt energiám blogot vezetni, dokumentálni az eseményeket. Bár kézimunkát sem sokat forgattam, inkább csak kötöttem, minusz egyes sebességi fokozatban. Azért képben vagyok, tudom, hogy sok szépséget alkottatok a nyáron,  a kedvenc blogjaim rendszeresen látogattam, bár némább voltam, mint általában. 
És elveimmel ellentétben regisztráltam a Fb-ra. Ott teljes álruhában, ha lehet még nagyobb némaságban szedegetem az információ-morzsákat. Több mappányi ingyenes mintát, ötletet gereblyéztem össze. Kíváncsiságból több csoportnak is tagja lettem. Ilyen szervezet keretek között kötöttem ezt a kendőt is. 
A fonalat még Győrben vettem, egy blogtali során. Lányok, ugye emlékeztek arra a cuki rövidáru boltra...


















6 megjegyzés:

Palkó írta...

Igen, nagyon kíváncsi vagyok Rád! :)
Aggódtam, mi lehet veled... aztán megörültem, mikor pár napja megjelentél :)
Nagyon szuper ez a kendő! - mind minden eddigi munkád is!
Van az úgy, hogy néma hörcsög üzemmódban működik az ember lánya... aztán jön ismét az alkotási láz :)))
ÖRÜLÖK, hogy bejelentkeztél, bízom benne, hogy nem tűnsz el újra! :)
Szép hétvégét kívánok!

Leki-Rita írta...

Én is nagyon örülök Neked:) Van olyan hogy energiát, időt más dolgokra kell átcsoportosítani...
♥ NAGYON SZÉP lett a kendőd!

Timi írta...

Örülök, hogy újra írsz!!! És megmutatod, hogy miket készítesz :o)
Emlékszem a boltra...:o)))

Amanda írta...

Emlékeztek, hogy milyen pici volt az üzlet. Vagy mi voltunk hirtelen sokan. Tudom, hogy DMC átmenetest vettünk, egyformát, ami Manka mintafüzetéhez kellett. Persze fonalat is, és emlékszem, hogy kiderült, hogy én milyen messziről is jöttem, és kedvesen mosolygott az eladó a történetünkön.
Egyszer már kötöttem ebből a fonalból, a zöldet párosítottam a nyerssel, de nem lett elég egy kispulcsihoz. Még mindig megvan a két gombóc zöldem és talán másfél gombóc nyersem. Egy kisebb ugyanilyen kendő kijönne belőle.

Amanda írta...

Ildikó nem fogok eltűnni, de arra még mindig nincs garancia, hogy szólok, ha nálad és a többieknél járok. Sokszor megy a gép, gépezés, jövök megyek gyűjtögetek, nézelődök, keresem az ötletek, és csak úgy játszom egyet.

MrsYarnart írta...

nagyon illenek hozzád ezek a modern, egyszerű kendők. és jó így röviden a hajad is, de ezt márt mondtam valamikor régebben személyesen is :)