2015. április 26., vasárnap

Boneyard

kész!
Hosszú volt az út idáig. 


hattyúsbalatonos


balatonos


óriástakarós-véletlenes-barátkozós


mazsorettversenyes-


siófokos


közeli


nagytölgyfás


még közelibb.

A hétvégén volt a lánykám első igaz mazsorett-versenye. Első ilyen jellegű utazása, kellett a segítség. A verseny Siófokon volt, és mert hosszú az út odáig, vissza még hosszabb  vittem az aktuális csukott szemmel is megy, utazós kötésemet. Semmit sem bíztam a véletlenre, vittem másik fonalat is, és elkezdtem egy újabbat. 
Azt ott az óriás takarós lányoknál dobtam tűre. A fellépés után véletlen találkoztunk. Igaz, hogy én nem tudok horgolni, de ott nyomban csatlakoztam és amíg beszélgettünk már csattogtak is a tűk. Jó volt látni amilyen szorgalmasan járt a kezük. Azt már ott láttam, hogy meglesz az új rekord, mert rajtuk tuti nem fog múlni. Köszi lányok a kellemes perceket, mindig öröm az ilyen találkozás. 
Remélem, hogy lesz még lehetőségem csatlakozni, majd ott megtanulok tőletek horgolni.

A versenyről is essen néhány szó. Hosszú volt, irdatlan hosszú. Reggel 9-től este 7-ig. Sok fellépő, korcsoport, kategória egy bottal, kettővel, pom.pom. egyéb. Ez még gombócból is sok. 
Eszterkém kiscsapatban szerepel, gyermek korcsoportban. Talán egy éve csinálják és az első versenyen rögtön megütötték az ezüstérmes szintet. A többi csapat alig kapott pontot, rajtuk kívül senki nem ért el helyezést. A junior nagy csapatunk első lett az elsők között. Ők az aranyérmes szintet érték el több csapattal együtt, de gondolom nekik lett a legtöbb pontjuk,. Még egy duónk ért el helyezést, ők bronzérmes szintet  értek el. Eszter sportiskolás és egy éve nyílt lehetőség mazsorettezni. Lecserélte a kézilabdát, most bebizonyosodott, hogy jól döntött. 
És én olyan büszke vagyok!!!

4 megjegyzés:

Leki-Rita írta...

Gratulálok Eszternek és Neked is ♥.

Macus írta...

Gratulálok!
A kendőhöz meg mit mondjak? Szép, mint mindig. Szerelem nekem is. Tegnap nálam is elkészült egy újabb, és van mégy egy folyamatban.
A közös kedvenc. :)

Timi írta...

Nagyon szuper lett ez a kendő!!! És milyen világlátott kendő! :o) Vagy inkább hattyú-látott...:o)))
Nagyon ügyesek voltak a lányok, gratulálok nekik én is!!!

Palkó írta...

Szívből gratulálok!
Szeretem a mazsorettet, olyan látványos! :)

A kendőd pedig nagyon jól sikerült darab! :)