2009. augusztus 31., hétfő

Túrkáló

A történet nem a sokak által kedvel virtuális túrkálásról és túrkálóról szól. Ez a hely a valóságban is létezik snassz mezei túrkáló, ahol én már sok kincsre bukkantam.

Ezt a babát már régebben vettem. De nemcsak ezt akarom mutatni. A múlt héten volt a nagy hóvégi mégolcsóbb túrkás nap. Ezt semmi szín alatt nem hagyhatom ki. Azért most nem esett olyan jól, valahogy nem volt jó a hangulat. Itthon elemzést folytattam, valószínű az volt a bibi, hogy nem volt tömeg, nem kellett tulakodni és nem kellett test a test elleni közelharcot folytatni sem. Tehát a zsákmányszerzést nem okozott akora örömöt. De azért sikerült beszereznem egy világoskék hímzővásznat, a méteteit tekintve 1 méter széles és vagy 4 méter hosszú. Szerintem hátralévő életemben kitart, oly nagy.




Ő a kicsike néhány hobbis könyvem társaságában.

5 megjegyzés:

Moncsi írta...

Szerintem olyan, hogy "mezei" turki nincs is. Igazi kincsesbányák is vannak. Én csak onnan öltözöm, és az a jó benne, hogy nem jön szembe semmi, és nem elhanyagolható, hogy megvigasztal, más is foglal el akkora teret, mint én!

Melinda írta...

Ezzel valóban elleszel egy darabig!:))

Névtelen írta...

Nagyon édi a baba ! És jó sok kék hátterű hímzést készíthetsz majd...

Gabella írta...

Tudjátok, mi lenne nagyon jó? Egy fonaltúrkáló! Olyan nincs valahol belátható közelségben/távolságban????

Amanda írta...

Moncsi! Én is vérbeli turis vagyok, de csak a kilósba utazom.Felhalmoztam több tonna hordható és átalakulásra váró cuccokat. Tudod a szokásos függöny, ágynemű, férfi ing és szám szerint 35 db kockás lányka ruha. Ezek egytől egyig arra várnak, hogy átalakulhassanak asztalterítővé, lámpaernyővé, párnahuzattá, Tildává stb.
Melinda: valószínű, hogy sokszor beszélünk majd erről a kék óriásról.
Manka: már gondolati síkon kész a kék kollekcióm.
Gabella: ha hiszed, ha nem itt nálunk volt ilyen. Néhány hónapig, épp csak odaszoktam. De vannak kincseim.