2009. december 19., szombat

Az első ajándékok

Napról napra egyre több blogban tünnek fel az első karácsonyi ajándékok! Ezennel én is beállok a sorba, én is megkaptam az első kis meglepiket.
Ez a szép asztaldísz az ügyeskezű óvónénink munkája. Minden kisgyermek nevében készített egyet és a kis karácsonyi játszóházas, műsoros délelőttön kaptuk volna. De nem volt játszóházas, műsoros, szülő is ovis lehet délelőtt csak bárányhimlő és zárlat. Azért az ajándékot megkaptuk, szépen el is helyeztem a többi karácsonyi kincsecske között.
Ez pedig a visszavágó! Én készítettem az ügyeskezű óvónéniknek és a saját különbejáratú dajkanéninknek, úgy mindenki nevében. Névre szóló zsákocskákba tettem kicsinyke mécseseket.

Ezeket a bannerecskéket a négyévesem készítette. A maguk örömére eljátszották a műsort, elmondták a versikéket és barkácsoltak egy nagyot. Mivel a bannerecske, ami ezen a délelőttön készült nagyon jól sikerült, felkerült a sárga falra.



1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na, most végre láthatom is az ajikat.Szuperek lettek a zsákocskák és a bannerek is méltán kerültek a falra.Mondd meg a kislányodnak, gratulálok, nagyon ügyesen készítette el, nagyon szépek lettek.:))) Én is kitenném őket a falra szivesen, csak nekem nincs ilyen szépem :(