2010. január 27., szerda

Közösen készített póninak szeretet a háta

Ovi után tartottunk egy csajos délutánt. (Elűztük a pasikat) Az egész úgy indult, hogy nem voltam rutinos, és látható helyen és nyitható állapotban maradt a legújabb varrós könyvem. Viszont a főnökasszony rutinosan kiszúrta a pónit szabásmintástól leírásostól együtt. Ez volt a koraesti program. Anyagválasztást a lányom intézte, ő vágta ki a szabásmintát, vágta a vatelint, és nagyon profin kitömte. Alig kellett igazítani rajta.
A mi kicsi pónink nem lett kicsike, 35 centi magas. A legfontosabb póni ismertetőkkel rendelkezik, egyszarvú, seggén, bocsánat farán hímzés, színes a farka, a sörénye. Szárnya van, de nem madár.
A kép zabért kiált!

6 megjegyzés:

nöné írta...

:o) Úgy látom, nevelődik az utánpótlás:o) A póni, az összes ismertetett tulajdonsággal aranyos lett!

Anice kötős blogja írta...

De jó, hogy együtt dolgoztok a lányoddal!
Igazán aranyos lett a pónid is !

Gabella írta...

Nagyon kis cuki póni!

Edige írta...

De jó! Nálunk is vannak ilyen kötelező varrások. Éppen tegnap kellett babzsák-szörnyet varrni a kisasszony tervei alapján.

Névtelen írta...

Hát ez a póni irtó édes lett! Ügyesek vagytok! :))
és a sörénye hogy passzol a csíkjaihoz!Jó nagy lett akkor , ha ilyen magas.Volt nagy öröm biztos, meg gondolom büszkeség is , hogy ő is részt vett a készítésben :))

Amanda írta...

Lányok, köszönöm!
Nöné, megy az utánpótlás-nevelés. Az óvónéni meg is dícsért minket, mert az oviban olyan ügyesen és türelmesen barkácsol, látszik, hogy ezt látja otthon, és ezt csináljuk otthon.
Edige, olyan hosszú a kívánságlista, hogy nem látni a végét. De kellett nekem annyi új könyvet beszereznem, van miből mazsolázni.
Manka, én is nagyon büszke vagyok, hogy a lelkesedése végig kitartott. Azóta a jószág járt már az oviban is. Gyorsan beszaladt volna néhány rendelés, de gyorsan hárítottam.