2010. július 6., kedd

Jó boszorka Tilda-módra

Még mindig a rég elkezdett, már majdnem a feledés homolyába merült holmijaimat rendezgetem. Szép sorjában kelnek életre, egyik a másik után. Néha erősen meglepődöm, hogy húha ebbe is belekaptam.
Mindig, amikor egy Tilda-figurához hozzákezdek, lapozgatok, nézetek, de mindig a nyuszinál kötök ki. Ki érti ezt? Pedig annyi, de annyi klasz figura várja, hogy lecsaphasson, de mindig a nyuszi győz. Jó, volt már olyan is, hogy egerek szállták meg a házat. Egy nyuszi előtti pillanatomban szabtam ki ezt a jó boszit, de a nyuszi utáni pillanatomban már nem volt kedvem, vagy kapacitásom befejezni.
De most a nagy ufotlanítási (drága öreg magyartanárom, és drága Grétsi László...) láz során pontot tettem a történet végére. Igaz, most is az a fránya nyúl, mert találtam néhány végtagot, de gyorsan visszagyömöszöltem a zsákba.

Nekem nagyon tetszik, és nektek?



11 megjegyzés:

Melinda írta...

Nekem szintén nagyon tetszik! Megérte ufotlanítani, abszolút!:)

Ledorka írta...

Nekem is! Csuda édes lett! :)
Nálam egy nyúl ül húsvét óta, pólóra várva. Minden más megvan, egy nyomorult pólót kéne varrnom neki, de csak nem....

Kriszti írta...

Nekem is!

F.Gina írta...

Nekem is :))

nöné írta...

Furi nagyon!

Anice kötős blogja írta...

Igazán nem ijjesztő ez a boszi, rendes csajócának tűnik. Nekem is-ekhez csatlakozom!!

Namata írta...

Kedves Boszi !:)Olyan csodálkozó az arca .Nekem is tetszik !!

Amanda írta...

Örülök, hogy Nektek is tetszik!
Ma voltam mutogatni - rendszeresen bemutatót tartok a rövidáruskrisztinek, hogy éppen hol tartok, hogy éppen mivel foglalatoskodom. Rögtön boszibarát lett, holnap viszem a könyvet vendégeskedni!

Névtelen írta...

Ez a boszi nagyon helyes lett, én is boszibarát lettem, pedig eddig nem voltam az...., de ez irtó cuki.
Végignéztem a korábbi alkotásaidat,amit addig készítettél míg szüneteltem, hát.... nem is tudom mit mondjak, mert már minden dicséretet elmondtak a korábban érkezők. Csodaszép minden,a dobozok SZUPEREK!!!!

Ili írta...

Nagyon szuper lett a Tilda boszit. A haját miből készítetted? Az én nyuszim is tildás!!!

Amanda írta...

Ili! A haja készen kapható babahaj. Egy hosszú, spirál alakú műhaj, abból vágtam méretre. Néhányszor körbetekertem, mintha gombolyítanék, és azt öltöttem oda a fejéhez. Mind a két oldalon egy-egy kicsi csomó haja lett.