2010. augusztus 24., kedd

Még egy csodás átalakulás.


Úgy látszik, ha valami megtetszik, akkor abból gyorsan elkészítek néhányat. Míg rá nem unok az ízére. Készítettem egy újabb táskát, szintén függönyből.

Az applikációt nem én követtem el. Én csak meghallottam a turiban ahogy a függöny kiabált: vigyél haza, mert táska akarok lenni!

11 megjegyzés:

Macus írta...

Ez gyönyörű!

Jutka írta...

Különleges színek és táskák:)
Utánam mostanában a fotel takarók kiabálnak, csak egy sem jó az ülőalkalmatosságomra:)

Vera írta...

Hu de mutatos! Akárki készitette, SZÉP....

Melinda írta...

Milyen jó, hogy jó a füled, látod?;)

Amanda írta...

Lánykák, köszönöm!
Jutka: nálunk olyan hangzavar van a turiban!
A maradékokat, mert az is van ám, átszabtam két üveges ajtóra függönynek. És mert még mindig van maradék, lesz még egy ilyen táska is. És mert még mindig van maradék, amin nincs applikáció, tildák is születnek. Pont jó árnyalat "testnek"

Vera írta...

Jó Neked! Milyen sok maradék van....Én nem hallom mikor kiabálnak..

Amanda írta...

Vera: ez alapállásban kettő darab 150X200 egymásnak szimmetrikusan applikált sötétítő függöny volt. Ja és persze béléssel. Az ajtókra az applikált részt használtam fel.

Jutka írta...

:)

Berry írta...

Ma én is vettem a turiban hasonló színű lenvászon anyagot, de ezek után visszamegyek a maradékért. Igaz, az applikálást nálunk én fogom elkövetni, de hatalmas és rendkívül mutatós az ötleted és a munkád!

Névtelen írta...

Hogy te milyen ötletes vagy ! Jó hogy meghallod ezeket a kiáltásokat... :)))

Namata írta...

Szóval a függönyök is kiabálósak !?:)A fonalak is szoktak .A táskád gyönyörű szép lett .Nagy kár lett volna , ha nem hallod meg a hangot .:)