2010. január 22., péntek

Nyertem, kaptam, vettem, varrtam!!!

Előfizetéssel nyertem ezt a készletet. Az optimista részem röpköd, hogy ez lesz a következő munkám és hurrá! A pesszimista felem hiányolja a napi +2 órát, hogy tényleg!

Ügyeskezű óvónénitől kaptam, mondván én tuti rongyosra varrom. És igen, mert a lánykám kívánságlistája hosszú, mint ide Makó! És nem, mert következik a negyven darabos tarisznya-böjt. Évike, még egyszer, meg még sokszor nagyon szépen köszönöm!


Leesett a malac-persely és elgurult az apró. Ha már így jártam gyorsan elvertem. Az tuti, hogy nem lesznek unalmas estéim. Nem mintha eddig lettek volna.

Jó markentinges a gombos-boltos! Az ilyen és ehhez hasonló gobikat bokamagasságba teszi ki. Miért? Mert az a célközönségnek pont szemmagasságban van. Az én lánykám is így talált erre a Mini erérre. Elég nehéz volt kontúrozni, nem lett a legszebb. Remélem a keret majd dob rajta, vagy a keretező be a sarokba.





7 megjegyzés:

Macus írta...

Amanda!
Az egérlány szuper! De van egy kérdésem (kezdő vagyok a gobelinben): itt is ugyanúgy kontúrozni kell a fekete széleket, mint a keresztszemesben(azt is csak láttam a lányoknál, ahhoz se értek)? Hány szállal csináltad?

Lonci (Győr) írta...

Jó a nyereményed, de időt miért nem nyertél hozzá? A kreatívkodás szép, de minden sajnos nem fér bele. A boltos meg okos! Tényleg tudják mit hova kell tenni, nehogy üres kézzel hagyd el a hadszínteret:--)))

Névtelen írta...

Klassz a nyereményed !! Az egérke is nagyon jó lett, kislányod biztos nagyon örül neki.

Jó tarisznyázást!

Gabella írta...

Azta, micsoda bőség! De még mindig nem kötsz! Tényleg nagyon meg kéne téged látogatnom, és visszafertőzni a kötés irányába! :-D

Lilang írta...

Aranyos lett a kis Minni :)

Amanda írta...

Macus!
Ez normál, előfestett gobelin. Hat szállal készült, a kontúrt hárommal. Először lefényképeztem, hogy ha kész a varrás lövésem legyen hová kellenne a kontúr.
Lonci!
Azt hittem, ha a lányom viszem biztonságban vagyok. (egyedül hazavinném az egész bótot)
Manka!
Öröme határtalan, piros keretet szeretne hozzá!
Gabella!
Az, hogy nem kötök ilyen formában nem igaz. Kötögetek, de csak fonal-csipegetek.
Lilang!
Köszönöm, hogy benéztél, gyere máskor is.

Macus írta...

Köszi, Amanda!