2010. május 17., hétfő

Sorsolás!!!

Szervusztok kedves játszótársak!


A sorsolási bizottság és közjegyző jelenlétében a sorsolást megkezdem. A jelenlévők egybehangzó véleménye alapján a sorsolást kézzel végeztem. És hogy maradjunk a kezdő ötletnél a kommentek érkezési sorrendje alapján elkészítettem 60 darab tombola-szelvényt. (Igaz, hogy több komment érkezett, a "versenyi kívüli" és az ismételt üzenetek bár megkapták a maguk sorszámát, de nem kerültek bele a kalapba!)


Sajnos porszem került a gépezetbe, ezért kalap helyett e fonott kaspó nyújtotta lehetőséget vettem igénybe. Azért jó lesz, ugye?


Első és egyetlen nyerőszám a....12!!!!

A tizenkettedik kommentet pedig Barbi hagyta.

Barbi drága kérlek keress meg, hogy minél hamarabb postázhassan a nyereményed!Mindenkinek köszönöm a kedves szavakat. Csak reméltem, hogy a nyuszim megállja a helyét! Nagyon örülök, hogy ilyen sokan velem játszottatok. És azt megígérem, ha újra túlvarrási válságba kerülök, gondolok rátok.

4 megjegyzés:

Barbi írta...

Ez komoooooly? :DDD
Vissza kellett néznem, hogy én voltam-e az egyetlen Barbi! :D Nagyon köszönöm! Hát igen, a szavak ereje! Nem hiába írtam le háromszor, hogy szeretném! :DDDDDD Puszi a lehetőségért!

rozandi írta...

Gratulálok és köszi a játékot!

zsebi írta...

Gratula a nyertesnek!picit irigy vagyok...:)no de majd legközelebb!

Névtelen írta...

Gratulálok a nyertesnek! Klassz nyuszikája lesz :)